Ποιες τροφές θεωρούνται φυσικό βιάγκρα;

1.075

Η τόνωση της λίμπιντο σχετίζεται, σύμφωνα με τους ειδικούς, άμεσα και με τη σωστή διατροφή. Ποιες τροφές όμως πρέπει να εντάξετε στο διαιτολόγιό σας για να αυξήσετε τη σεξουαλική σας επιθυμία ;

Συνιστούν να καταναλώνετε σπαράγγια, τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε. Η συγκεκριμένη βιταμίνη διεγείρει την παραγωγή των ορμονών οι οποίες είναι απαραίτητες για μία δραστήρια ερωτική ζωή.

Επίσης, καλό κάνουν οι μπανάνες, καθώς περιέχουν ένα ένζυμο, τη βρομελίνη, για το οποίο εκτιμάται ότι αυξάνει την ερωτική επιθυμία των ανδρών. Επιπλέον, περιέχουν συστατικά όπως το κάλιο και η ριβοφλαβίνη, τα οποία αυξάνουν την ενεργητικότητα.

Μάλιστα, η καλή κυκλοφορία του αίματος οδηγεί, σύμφωνα με τους επιστήμονες, σε μεγαλύτερη ερωτική διέγερση. Τροφές όπως το λάχανο, το δαμάσκηνο και τα ρεβίθια βοηθούν πάρα πολύ στην καλή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος.

Παράλληλα, φυσικό βιάγκρα θεωρούνται τα ρεβίθια που περιέχουν ένα αμινοξύ που ονομάζεται αργινίνη. Με την αργινίνη απελευθερώνεται νιτρικό οξύ που διευκολύνει τη λίπανση των αγγείων και κατ” επέκταση τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα.

Επιπλέον, σημαντική για την αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας είναι η παραγωγή ορμονών από τον οργανισμό. Για παράδειγμα, το σέλερι περιέχει ανδροστερόνη, μία ορμόνη που θεωρείται ότι διεγείρει τις γυναίκες, ενώ στο φυτικό λίπος του ελαιολάδου υπάρχουν ουσίες που βοηθούν στην παραγωγή τεστοστερόνης.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept