Πως να κάνετε καλύτερο σεξ κάθε δεκαετία της ζωής σας

584

Η Sexpert Kate Taylor εξηγεί στην The Sun πόσο επηρεάζεται η σεξουαλική σας ζωή από την ηλικία σας και μοιράζεται τις συμβουλές της για το πώς να ικανοποιηθείτε κάτω από το πάπλωμα ανεξάρτητα από τα ψηφία σας.

Όλοι θέλουμε να κάνουμε υπέροχο σεξ. . . αλλά το πόσο θα είμαστε ικανοποιημένοι εξαρτάται από την ηλικία μας;

Η σεξουαλική κίνηση μιας γυναίκας συνήθως αυξάνεται από την ηλικία των 27, έως το μέγιστο, μεταξύ 45 και 52 ετών.

Και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κρατήσετε τα πράγματα ζεστά στην κρεβατοκάμαρα και μην σας νοιάζει η ηλικία, γιατί απλά είναι μόνο ένας αριθμός.

Καλύτερο σεξ στην ηλικία των 20

Η γονιμότητά σας είναι στο αποκορύφωμά της στα είκοσι σας. Αυτό είναι υπέροχο αν θέλετε να ξεκινήσετε μια οικογένεια νωρίς αλλά όχι τόσο συναρπαστικό αν προτιμάτε να διασκεδάσετε πρώτα.

Οι γυναίκες στην ηλικία των 20 είναι ενστικτωδώς σεξουαλικά απαιτητικές, και για να απολαύσουν το σεξ ψάχνουν  να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο. Αλλά μην ξεχνάνε ότι το υπέροχο σεξ εξαρτάται και από τους δύο.

Tip: Τώρα είναι η ώρα να πειραματιστείτε. Αν νιώθετε τολμηρή, βγείτε έξω, όπως σε ένα κλαμπ και επικεντρωθείτε στην αναζήτηση συντρόφου. Σε τέτοια μέρη μπορείτε να παίξετε με άνδρες που ταιριάζουν με σας και ανακαλύψτε τι πραγματικά σας αρέσει.

Καλύτερο σεξ στην ηλικία των 30

Στην ηλικία των 30 οι γυναίκες θέλουν να κάνουν οικογένεια.   Το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών διαπίστωσε ότι η μέση ηλικία μιας γυναικάς που γίνεται μητέρα είναι 28 ετών, πράγμα που σημαίνει ότι στα 30, νοιώθει μια εξάντληση λόγω του παιδιού ή των παιδιών με αποτέλεσμα να πέφτουν για ύπνο και όχι να κάνουν σεξ. Ακόμα και οι γυναίκες χωρίς παιδιά θα πρέπει πιθανώς να εξισορροπήσουν το ταραχώδες πρόγραμμα εργασίας με την προσωπική τους ζωή, καθώς το άγχος που έχουν μπορεί να μειώσει τη λίμπιντο.

Υπάρχουν όμως και πολλοί άνθρωποι, που σε αυτή την στιγμή στη ζωή τους έχουν βρει ή μπορεί να βρουν σύντομα μια σταθερή σχέση με την οποία θα πειραματιστούν σεξουαλικά και τελικά θα ανακαλύψουν αυτό που αγαπάνε στο κρεβάτι.

Εάν έχετε μικρά παιδιά ή έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής, είναι σίγουρο πως θα ονειρεύεστε την χαλάρωση και τον ύπνο. Εάν ο σύντροφός σας στη συνέχεια έρθει στην κρεβατοκάμαρα με την ελπίδα για να κάνετε κάτι κάτω από τα σεντόνια, θα αισθανθείτε ενοχή ή δυσαρέσκεια. Γι’ αυτό προγραμματίστε σεξ, συμφωνείστε τις ημέρες με τον σύντροφο σας, που θα μπορείτε να κάνετε προσπάθεια να «συναντηθείτε» ερωτικά.

Tips: Οι γυναίκες θέλουν γρηγορότερα  από έξι λεπτά για να έρθουν σε οργασμό, σε σχέση με τον άνδρα, γι’ αυτό πρέπει να πάρετε  προβάδισμα, από το σύντροφο σας.

Κάντε μια προετοιμασία από πριν για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα-να φθάσετε στα ουράνια.

Όταν δείτε τον σύντροφο σας, βεβαιωθείτε ότι έχει την ίδια όρεξη με εσάς, λέγοντάς του διάφορα σεξουαλικά υπονοούμενα, ώστε να μπορέσετε στο τέλος να χτυπήσετε ταυτόχρονα τη «γραμμή» τερματισμού.

Καλύτερο σεξ στην ηλικία των 40

Παρόλο που στις περισσότερες γυναίκες η εμμηνόπαυση έρχεται περίπου στην ηλικία των 50, πολλές αρχίζουν να αισθάνονται ότι απειλούνται από αυτό ήδη στα μέσα της δεκαετίας του 40.

Όλες αισθάνονται σκαμπανεβάσματα στην λίμπιντο τους. Το άγχος, οι εργασιακές πιέσεις και η φροντίδα για παιδιά και συγγενείς μπορούν επίσης να μειώσουν την σεξουαλική τους ζωή, ή να οδηγήσουν εσάς ή τον σύντροφο σας να αναζητήσετε έναν άλλο σύντροφο.

Tips: Προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο με το άλλο σας μισό. Κάντε πράγματα, που θα σας γεμίσουν εμπειρίες-για παράδειγμα προγραμματίστε ένα ταξίδι, οι δυο σας ή σχεδιάστε ένα «βρώμικο» Σαββατοκύριακο-λειτουργεί πάντα.

Καλύτερο σεξ στην ηλικία των 50+

Η εμμηνόπαυση πλησιάζει ή έρχεται ήδη από τα πρώτα χρόνια αυτής της δεκαετίας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ιστοί του κόλπου να λεπταίνουν και η φυσική λίπανση της περιοχής να μειώνεται αισθητά. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι γυναίκες που «περπατούν» τα πενήντα, που βρίσκουν το σεξ μετά την εμμηνόπαυση πραγματικά απελευθερωτικό καθώς δεν έχουν το άγχος μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.  Είναι επίσης η δεκαετία που πολλές γυναίκες ανακαλύπτουν ξανά την αυτοϊκανοποίηση και τον πειραματισμό. Οι ειδικοί συστήνουν στις γυναίκες μετά τα πενήντα, να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά, ειδικά αν ο σύντροφός τους είναι συνομήλικος καθώς ο ερωτικός ερεθισμός θέλει περισσότερο χρόνο απ’ ότι παλιότερα.

Tips: Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε, αλλά πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε τρόπους για να διεγείρετε εσάς και το σύντροφο σας.

Κρατήστε το σώμα σας ευλύγιστο καθώς όσο περνάνε τα χρόνια το σώμα γίνεται όλο και πιο δύσκαμπτο.

Σίγουρα είναι μια συνήθεια που έχετε να την κάνετε πολλά χρόνια. Καιρός λοιπόν να τη ξαναθυμηθείτε και να απολαύσετε ένα ζεστό ντους μαζί με τον αγαπημένο σας. Είναι πολύ αναζωογονητικό και σέξι.

Προσπαθήστε να έρχεστε πιο συχνά σε επαφή με τον αγαπημένο σας, γιατί έχει αποδειχθεί ότι η αύξηση της ροής του αίματος στους ιστούς κατά τη συνουσία, βοηθά στη διατήρηση της υγείας τους.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept