Έρευνα αποκαλύπτει πόσο χρόνο χρειάζονται οι γυναίκες να φθάσουν σε οργασμό

767

Σε μια ερωτική συνεύρεση ο στόχος και του άντρα και της γυναίκας είναι η κορύφωση. Πολλές φορές αυτό δεν πετυχαίνεται. Άλλες πάλι η γυναίκα καταφέρνει να φτάσει στον πολυπόθητο οργασμό. Πόσος χρόνος χρειάζεται αλήθεια για τη γυναίκα να κορυφώσει στο σεξ;

Ερευνητές από το Νοσοκομείο Presbyterian στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών διαπίστωσαν πως ο χρόνος που χρειάζεται μια γυναίκα για να φτάσει σε οργασμό είναι σε άμεση συνάρτηση με τη συχνότητα με την οποία κάνουν σεξ τα ζευγάρια σήμερα.

Ο επικεφαλής της έρευνας Dr, Harry Fisch και οι συνεργάτες του λοιπόν διαπίστωσαν πως ένα ποσοστό των ανδρών που φτάνει το 45% επιτυγχάνει την κορύφωση μέσα σε 2 λεπτά από τη στιγμή ενώ οι γυναίκες χρειάζονται τουλάχιστον 5 με 7 λεπτά.

Όσο αφορά τη συχνότητα του σεξ, οι τρεις φορές την εβδομάδα ανταποκρίνονται σε ζευγάρια που διανύουν την δεκαετία των 20 ενώ οι δύο φορές αντικατοπτρίζουν τα ζευγάρια στις δεκαετίες των 30- 50!

Πάντως από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι τα παντρεμένα ζευγάρια άνω των 50, κάνουν σεξ λιγότερο από μια φορά την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept