Σεξ: Αυτός είναι ο χώρος του σπιτιού που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια

2.531

Περισσότεροι από 5.000 άντρες και γυναίκες ηλικίας 18-34 ετών συμμετείχαν σε έρευνα μεγάλης εταιρείας και εκλήθησαν να απαντήσουν σε σειρά ερωτήσεων σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή. Μία από τις ερωτήσεις της έρευνας αφορούσε και το πού προτιμούν να κάνουν σεξ.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις, η  πιο δημοφιλής τοποθεσία για σεξ στο σπίτι είναι το καθιστικό και η αμέσως επόμενη επιλογή είναι το ντους, σε ποσοστό 78% και 74% αντίστοιχα.

Παραδόξως, η κρεβατοκάμαρα δεν μπήκε καν στο top 3 των προτιμήσεων, αφού την τριάδα συμπληρώνει το σεξ εκτός σπιτιού, συγκεκριμένα στο αυτοκίνητο (ποσοστό 64%).

Πάντως αρκετά ζευγάρια δήλωσαν επίσης ότι έχουν κάνει σεξ σε κάποιο δημόσιο χώρο (ποσοστό 22%), με δημοφιλέστερη τοποθεσία την παραλία (ποσοστό 23%).
Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από μεγάλη εταιρία προφυλακτικών, αποκαλύπτει επίσης ότι οκτώ στους δέκα νέους είναι αρκετά ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή και ότι οι περισσότεροι από αυτούς (οι άντρες σε ποσοστό 97% και οι γυναίκες σε ποσοστό 89%) καταφέρνουν συνήθως να φτάσουν σε οργασμό τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια του σεξ.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept