Οι απόψεις διίστανται: Το ιδανικό μέγεθος για το πέος είναι…

1.077

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής για έναν άνδρα. Και συνήθως, οι απαντήσεις που δίνονται από τους αναλυτές είναι ασαφείς…

Έρευνα δημοσιευθείσα το 2014 στο British Journal of Urology International (BJUI) επί δείγματος άνω των 15.000 ατόμων διαπίστωσε ότι ο μέσος όρος του σε στύση πέους είναι στα 13,1 εκατοστά. Στην ίδια έρευνα, η οποία σημειωτέον χρησιμοποίησε άτομα από όλον τον κόσμο και ενσωμάτωσε στοιχεία 15 και πλέον αντίστοιχων ερευνών, αναφέρεται ότι μόνο το 5% έχει μήκος πέους άνω των 16 εκατοστών.

Σε μία άλλη έρευνα του 2015 σε 75 Καλιφορνέζες που έκαναν πολύ σεξ, ο μέσος όρος τους επιθυμητού μήκους ήταν τα 16,2 εκατοστά. Η έρευνα, που υπογράφεται από τα πανεπιστήμια New Mexico και California, διεξήχθη με ομοιώματα τρισδιάστατων πεών, τα οποία το δείγμα είχε τη δυνατότητα να περιεργαστεί για κάμποσο, πριν εκδώσει την ετυμηγορία του.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, το ερώτημα για το αν το μέγεθος μετράει είναι προφανώς εύλογο και λαμβάνει καταφατική απάντηση -εκτός και αν μιλάμε αυστηρώς για γονιμότητα και τεκνοποιία, όπου δεν επηρεάζει. Είναι όμως και άτοπο, μιας και οι πιθανότητες να συναντήσει κάποια τον προικισμένο εραστή δεν είναι πολλές.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept