Μάιος: Παγκόσμιος μήνας αυνανισμού

117
orgasm
Παλαιότερα αποτελούσε θέμα ταμπού, σήμερα ο αυνανισμός έχει τον δικό του μήνα.
Ο Μάιος στην Αμερική είναι ο μήνας ενημέρωσης για τον αυνανισμό. Όμως, γιατί καταφεύγουν σε αυτήν την πρακτική τα ζευγάρια;
Στη διάρκεια του 2ου Μεσογειακού Συνεδρίου για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα αποκαλύφθηκε ότι έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των Ελλήνων που προτιμούν τον αυνανισμό παρά το σεξ. Από την άλλη πλευρά, όμως, και οι γυναίκες δεν διστάζουν να παραδεχθούν σε μελέτη που πραγματοποίησε γαλλικό περιοδικό ότι καταφεύγουν σε αυτήν την τακτική για λόγους ευχαρίστησης. Ένα μόνο ποσοστό των γυναικών που άγγιζε το 11% δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι είχε ενοχές εξαιτίας των προκαταλήψεων που έχουν από τα παιδικά τους χρόνια.
Παρ’ όλα αυτά, οι περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν σε ένα πράγμα. Ότι η αυτοϊκανοποίηση κάνει καλό στην υγεία και στο σεξ.
Μέσα από αυτήν την πρακτική άνδρες και γυναίκες εξερευνούν καλύτερα το σώμα τους, επομένως ξέρουν τι είναι αυτό που τους χαρίζει τη σεξουαλική απόλαυση.
Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept