Επτά ατάκες που λατρεύουν οι γυναίκες να τους λένε οι άνδρες!

34

γυναικα
Μετά από αιώνες ερευνών για το τι πραγματικά ζητούν οι γυναίκες από μια σχέση και τι είναι αυτό που πραγματικά τις ικανοποιεί να ακούσουν από έναν άνδρα, τα επτά παρακάτω κομπλιμέντα παραμένουν σταθερές αξίες. Επτά ατάκες που συγκινούν εμάς τις γυναίκες αλλά βέβαια απέχουν συνήθως αρκετά από την πραγματικότητα. Ή δυστυχώς δεν κρατούν πολύ από τους άντρες.
1. Δεν θα βρω ποτέ άλλη σαν εσένα
Είναι ο μεγαλύτερος φόβος κάθε γυναίκας. Nα την αφήσουν για κάποια άλλη. Οι άνδρες το ξέρουν και δίνουν συχνά αυτήν την ψεύτικη υπόσχεση. 
2. Είναι η πρώτη φορά που είμαι αληθινά ερωτευμένος
Αυτό αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες γυναικείες φιλοδοξίες: να έχουν την «πρωτιά» στην καρδιά ενός άντρα. Γιατί μπορεί να είναι η δέκατη γυναίκα με την οποία κάνει κάποιος σχέση, αλλά αυτές οι μαγικές λεξούλες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση της.
3. Δεν θέλω να αλλάξεις σε τίποτα
Η γυναικεία ανασφάλεια δεν είναι αστείο πράγμα και με αυτήν την λεκτική συνταγή, την εκμηδενίζεις.
4. Είσαι η πρώτη μου προτεραιότητα
Δεν είναι οι φίλοι μου. Δεν είναι η δουλειά μου. Υπάρχεις μόνο εσύ. Μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά ό,τι έχει σχέση με τον έρωτα έχει μια μικρή τάση προς την υπερβολή. 
5. Είμαι περήφανος για σένα
Καμία δεν θέλει δίπλα της έναν άντρα που να μην θέλει να την εμφανίζει στην παρέα και γενικότερα να δείχνει έμμεσα ότι δεν την εκτιμά σαν άνθρωπο. 
6. Ακόμα κι αν πάρεις 10 κιλά, εγώ θα σε θέλω το ίδιο
Θεωρείται το άκρον άωτον της αγάπης, να αγαπά κάποιος όχι μόνον για την εξωτερική εμφάνιση.
7. Είσαι πολύ όμορφη και σέξι
Ακόμη κι αν υπάρχουν αμφιβολίες γι αυτό, είναι καλό να λέγεται και υπέροχο να ακούγεται.
Πηγή: Govastileto

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept