ΣΟΚ «ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ»! Γκέι εραστές ανακαλύπτουν ότι είναι αδέρφια σε ζωντανή εκπομπή! (Βίντεο)

156

gay-show-600x340
Δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες που γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο και έγιναν ζευγάρι, ανακάλυψαν ότι στην πραγματικότητα είναι αδέρφια από την ίδια μητέρα. Μάλιστα, τα σοκαριστικά νέα τους ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκειας μία ζωντανής εκπομπής στη βρετανική τηλεόραση.

Οι Paul και Lee δημιούργησαν σχέση μετά από φλερτ δύο περίπου ετών μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων σε ένα site γνωριμιών. Όταν επιτέλους έγιναν ζευγάρι και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, ο Lee θέλησε να γνωρίσει τον σύντροφό του στην οικογένειά του και τους φίλους του.
Ωστόσο, όλοι πρόσεξαν σχεδόν αμέσως την συγκλονιστική ομοιότητα του Paul με τον πρώην σύζυγο της μητέρας του Lee, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να αρχίσει να έχει φριχτές υποψίες ότι συνδεόταν με συγγενικούς δεσμούς.
Οι δύο άνδρες δέχτηκαν να συμμετέχουν στη δημοφιλή εκπομπή The Jeremy Kyle Show που θα πραγματοποιούσε ένα τεστ DNA, το οποίο ήλπιζαν ότι θα αποδείκνυε πως δεν τρέχει το ίδιο αίμα στις φλέβες τους.
Ωστόσο, δυστυχώς για εκείνους, τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τις υποψίες ότι ο Paul και ο Lee είναι ετεροθαλή αδέρφια, αφήνοντας και τους δύο άντρες άφωνους. Οι δύο εραστές, που νωρίτερα είχαν δηλώσει ότι βρίσκουν την ιδέα ότι είναι αδέρφια αρρωστημένη, σοκαρίστηκαν τόσο από την ανακοίνωση που πραγματικά δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη.
Η εκπομπή, που είχε βγει για πρώτη φορά στον αέρα το 2012, προβλήθηκε ξανά πρόσφατα για την επέτειο 10 ετών του δημοφιλούς βρετανικού σόου, όπου μάλιστα αναφέρθηκε πως το ζευγάρι έχει χωρίσει αλλά οι δύο άντρες διατηρούν πολύ στενές σχέσεις ως αδέρφια.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept