Δείξε μου το σώμα σου να σου πω τι σεξ κάνεις

119

 Σεξ Δανοί

O μύθος που θέλει την εμπειρία ως απαραίτητη προϋπόθεση για καλή σεξουαλική ζωή φαίνεται ότι καταρρίπτεται από την επιστήμη.

Οι ειδικοί πλέον πιστεύουν ότι μπορούν να προβλέψουν το σεξουαλικό προφίλ ενός ατόμου, βασιζόμενοι απλώς. στις αναλογίες του σώματός του. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Μικρό στήθος: Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άντρες που τους αρέσει το μικρό στήθος στις γυναίκες τείνουν να προτιμούν υποτακτικές συντρόφους, είναι οικονομικά ασφαλείς, δεν ενδιαφέρονται για την πατρότητα και είναι λιγότερο σεξιστές από αυτούς που προτιμούν τις γυναίκες με μεγάλο στήθος.

Μακριά πόδια: Ερευνητές από ένα πανεπιστήμιο της Πολωνίας βρήκαν ότι οι άνθρωποι που είχαν πόδια κατά 5% μακρύτερα από τον μέσο όρο θεωρούνταν πιο ελκυστικοί.

«Προικισμένοι» άντρες: Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο PLOSOne, οι άντρες με προσόντα είναι πιο πιθανόν να απατηθούν από τις συντρόφους τους.

Τριχωτό στήθος: Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο έντυπο «Archives of Sexual Behavior» τεκμηρίωσε πως οι άντρες που δεν είχαν τρίχες στο στήθος θεωρούνται πιο ελκυστικοί από τις γυναίκες.

Σωματότυπος κλεψύδρα: Οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρα -στο «τέλειο σώμα» η μέση είναι ίση με το 70% της περιφέρειας των γοφών.

Μεγάλοι γοφοί: Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Leeds απέδειξαν πως οι γυναίκες που η απόσταση των γοφών τους είναι μεγαλύτερη από 36 εκατοστά έχουν περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους και «τυχαίους εραστές», συγκριτικά με εκείνες που η απόσταση των γοφών τους είναι μικρότερη των 30 εκατοστών.

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept