Τα φάουλ των ανδρών στο κρεββάτι-Να γιατί οι γυναίκες δε φτάνουν σε οργασμό

764

Οι άνδρες μπορεί να νομίζουν ότι είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο σεξ, αλλά μερικές φορές (λέμε τώρα) κάνουν λάθος.
Σύμφωνα με έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο αμερικανικό National Center for Biotechnology Information (NCBI), οι άνδρες καυχιούνται υπερβολικά για τις ικανότητές τους στο σεξ, ειδικά, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης.

Η νέα μελέτη έχει τίτλο “Do Women’s Orgasms Function as a Masculinity Achievement for Men?” έδειξε, ότι οι γυναίκες πιστεύουν πως οι άνδρες που κομπάζουν για τη σεξουαλική… ανδρεία τους, δεν είναι τόσο καλοί στο σεξ, όσο θα νομίζουν.

Από την εν λόγω έρευνα προκύπτει ότι αυτή η αλαζονική  συμπεριφορά, προσγειώνει τη γυναικεία διάθεση

Ακόμα και μετά την σεξουαλική πράξη, όταν  ο άντρας αρχίσει να καυχιέται για το πόσο επιδέξιος είναι  η γυναίκα απογοητεύεται με αποτέλεσμα να είναι όλο και πιο αδιάφορη στις επόμενες συνευρέσεις τους.

Το βασικό συμπέρασμα των ερευνητών είναι ότι με αυτήν τη συμπεριφορά ο άντρας δείχνει ότι η ικανοποίηση της γυναίκας στο σεξ (δηλαδή ο οργασμός της) αφορά μόνο εκείνον.

Πολλοί άνδρες βασίζουν τον ανδρισμό τους στη φιγούρα και στις διηγήσεις του παρελθόντος.

Στην έρευνα συμμετείχαν 810 άνδρες που απάντησαν σε ερωτήσεις για τις συνήθειές τους στο σεξ και για το αν και πόσο καλύτερα αισθάνονται για τον εαυτό τους, αν η σύντροφός τους φτάσει σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους επαφής.

Διαπιστώθηκε ότι εκείνοι οι άνδρες που ανησυχούν για τον ανδρισμό τους, συχνά αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους, αν η σύντροφός τους φτάσει σε οργασμό μαζί τους. Είναι μια υποσυνείδητη τόνωση του εγωισμού τους. Αλλά ενώ οι ίδιοι αισθάνονται καλύτερα, οι γυναίκες αισθάνονται χειρότερα, όταν τους βλέπουν να καυχιόνται για αυτό.

Πηγή: mirror.co.uk

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept