Πως αλλάζει η γλώσσα του έρωτα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

299

 

Η εγκυμοσύνη μπορεί να αλλάξει την ερωτική σας διάθεση.  Το πως θα νιώθετε για το σεξ κατά την εγκυμοσύνη,εξαρτάται τόσο από εσάς, όσο και από το σύντροφό σας, αφού οι αλλαγές στο σώμα και στη ψυχολογία, είναι συνεχείς.

Σε μερικές γυναίκες η ερωτική διάθεση προκύπτει ευκολότερα και η κορύφωση πιο γρήγορα και ευχάριστα. Πολλοί άνδρες βρίσκουν τις έγκυες συζύγους τους πιο σέξι ενώ άλλα ζευγάρια βιώνουν μια ύφεση στην επιθυμία ή την ικανοποίηση.

Τα περισσότερα ζευγάρια πάντως, αναφέρουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα

Πρώτο τρίμηνο

Στις αρχές της εγκυμοσύνης, η κόπωση, μαζί με την ναυτία και τον φόβο της αποβολής, πολλές φορές μετατρέπει την επαφή σε μια δυσάρεστη υποχρέωση για πολλές γυναίκες, ειδικά όταν μερικοί σύντροφοι δεν έχουν κατανοήσει ακόμα ότι η σύντροφός τους εγκυμονεί.

Δεύτερο τρίμηνο (που ονομάζεται συχνά «μήνας του μέλιτος τη διάρκεια της εγκυμοσύνης»)

Ορμονικά κύματα, κορυφώνουν τα επίπεδα ορμονών στην γυναίκα. Η αυξημένη ευαισθησία στις ερωτογενείς ζώνες είναι τόσο συναρπαστική για πολλές γυναίκες που βιώνουν περισσότερο ενθουσιασμό για το σεξ κατά τη διάρκεια των μεσαίων μηνών της εγκυμοσύνης από ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή στη ζωή τους.

Τελευταίοι μήνες

Μην εκπλαγείτε αν τους τελευταίους μήνες που για πολλές γυναίκες είναι μια δύσκολη περίοδος ή είναι πάρα πολύ απασχολημένες με την επερχόμενη γέννηση, η απόλαυση για το σεξ να χάνει έδαφος. Ακόμα κι αν το σώμα είναι πρόθυμο, ίσως και η διάθεση αυξημένη, η όλη προσπάθεια γίνεται αδέξια.

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept