Οι 4 λόγοι για να κάνετε σεξ κάθε βράδυ

124

 σεξ 10

Σύμφωνα με έρευνα, το βραδινό σεξ είναι καλύτερο για την υγεία από ό,τι το πρωινό, αφού όχι μόνο χαρίζει περισσότερη απόλαυση, αλλά εγγυάται και καλύτερη λειτουργία του οργανισμού.

«Ικανοποιημένος» σύντροφος: Η έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine έδειξε ότι όσοι άνδρες κάνουν σεξ με τη σύντροφό τους τα βράδια είναι περισσότεροι ικανοποιημένοι, επομένως δεν γκρινιάζουν.

Φυσικό παυσίπονο: Το σεξ αποτελεί ένα είδος φυσικού παυσίπονου αφού έχει την ιδιότητα να καταπραΰνει από το στρες της καθημερινότητας. Έτσι, κάνοντας σεξ το βράδυ πέφτουν οι ρυθμοί και αυξάνεται η σεροτονίνη ή αλλιώς η ορμόνη της ευτυχίας.

Σμιλεύει το σώμα: Το βραδινό σεξ εκτός από την απόλαυση αδυνατίζει το σώμα αφού με τις ερωτικές περιπτύξεις «καίνε» θερμίδες άνδρες και γυναίκες.

Λύνει τις διαφορές: Είναι φυσικό μεταξύ των ζευγαριών να υπάρχουν μικρο-εντάσεις και καυγαδάκια λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων στη δουλειά και στο σπίτι. Κάνοντας σεξ με το έτερο ήμισυ, μπορεί να γεφυρωθεί το χάσμα και να σβήσουν οι όποιες μικρο-εστίες.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept