ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κοιμήθηκαν δυο, ξύπνησαν τρεις στο κρεβάτι τους!

129

τριο
Βρήκε φως και ….μπήκε αλλοδαπός από την Γερμανία, μόνο που δεν ήταν το δικό του αλλά ενός Πολωνού, ο οποίος κατήγγειλε τον Γερμανό «εισβολέα» για ασελγείς πράξεις εις βάρος της γυναίκας του!
Ποιος θα μπορούσε να πει στους δύο Πολωνούς ότι θα κοιμόντουσαν δύο και θα ξυπνούσαν …. τρεις στο κρεβάτι τους!
Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου όπου διαμένουν τόσο το ζευγάρι των Πολωνών όσο και ο Γερμανός τουρίστας.
Πλάι – πλάι οι πόρτες των δωματίων τους δεν χρειάστηκε και πολύ να γίνει το .. κακό! Έτσι προχθές τα ξημερώματα επιστρέφοντας στο δωμάτιό του ο Γερμανός έκανε λάθος στις πόρτες και μπήκε σε αυτό των Πολωνών. Και όχι μόνο μπήκε αλλά ξάπλωσε μάλιστα και δίπλα στην σύζυγο του Πολωνού, την οποία σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, άρχισε να .. χαϊδεύει!
Και όλα φαίνονταν να βαίνουν καλώς έως τις 7.15 προχθές το πρωί όταν ξύπνησε ο Πολωνός σύζυγος και διαπίστωσε ότι στο κρεβάτι του βρίσκονταν τρεις!
Ο Γερμανός τα μάζεψε και έφυγε και περί της μία το μεσημέρι της ίδιας ημέρας το ζευγάρι των Πολωνών κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές της περιοχής τον αλλοδαπό για ασελγείς πράξεις σε βάρος της συζύγου! Μετά από έρευνες των αστυνομικών ο Γερμανός εντοπίστηκε προχθές στις 5 το απόγευμα και συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ερωτηθείς από τους αστυνομικούς φέρεται να ισχυρίστηκε πως όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο είχε ήδη καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ και δεν ήταν σε θέση να ξεχωρίσει την πόρτα του δωματίου του, πόσο μάλλον να γνωρίζει τι είχε γίνει από εκεί και έπειτα!
Πηγή : Rodiaki

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept