ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ συμβουλές για να γίνετε καλύτεροι στο sex!

686

Mπορεί να ακούγεται ανατρεπτικό αλλά αν θέλετε να γίνεται …μάστορας στο σεξ, μάλλον δεν πρέπει να έχετε άνδρα δάσκαλο, αλλά γυναίκα. Πολλοί πιστεύουν πως οι πιο χρήσιμες και αποδοτικές συμβουλές για απογειώσετε την ερωτική σας σύντροφο και να φτάσει στην κορύφωση, αφήνοντας αξέχαστη αυτή την εμπειρία,ίσως θα ήταν χρήσιμο να σπάσετε τα ταμπού και να δώσετε σημασία σε ορισμένες συμβουλές που δίνουν οι γυναίκες που τους αρέσει το…ίδιο φύλο!
 Χάιδεψε την περιοχή ανάμεσα στα στήθη της .Γιατί; «Σύμφωνα με τους αρχαίους Ταοϊστές, τα χάδια στο γυναικείο μπούστο αυξάνουν τον ερεθισμό της» λέει η Esther Lastique, μία από τους συγγραφείς του Love Her Right.«Στις ημέρες μας υπάρχει και επιστημονική εξήγηση: τα χάδια στην περιοχή ανάμεσα στα στήθη της προκαλούν την έκκριση της ορμόνης οξυτοκίνης».Πώς; «Χάιδεψε πάνω-κάτω το στέρνο της πριν αγγίξεις τα στήθη της, επίμονα και ρυθμικά» λέει η Lastique. Παράλληλα, δοκίμασε να της δώσεις ικανοποίηση χαμηλά, κάνεις στοματικό έρωτα, ώστε να τη βοηθήσεις να φτάσει στην κορύφωση πιο γρήγορα».

Με το στόμα γεμάτο φιλιά Γιατί; Οι ομοφυλόφιλες δεν σταματάνε τα φιλιά μόλις βγουν τα σουτιέν, γιατί ξέρουν πολύ καλά πόσο ερεθιστικό είναι. «Οι περισσότεροι άντρες σταματάνε τα φιλιά στη διάρκεια του σεξ» λέει ο Flic Everett, συγγραφέας του Red Hot Sex. «Με τα φιλιά βοηθάς την κορύφωση».
«Αρχισε με απαλά, παιχνιδιάρικα φιλιά και συνέχισε με πιο βαθιά, ρυθμικά φιλιά καθώς προχωράτε στο σεξ» λέει ο Everett. Με αυτά τα ρυθμικά φιλιά αυξάνεις την ικανοποίησή της και κρατάς το πάθος της στο κόκκινο. «Απλώς, μη χώνεις τη γλώσσα σου μέσα κι έξω μιμούμενος το τι κάνει το πέος σου».

Σκέψου το 8  Λίκνισε τους μηρούς σου στη διάρκεια του σεξ κάνοντας το σύμβολο του απείρου (σαν οριζόντιο οκτώ).«Οι άντρες έχουν την τάση να κάνουν παλινδρομικές κινήσεις μέσα-έξω, επειδή ολόκληρη η επιφάνεια του πέους είναι ερωτογενής» λέει η Lastique. Το πιο ευαίσθητο τμήμα του κόλπου είναι ακριβώς γύρω από το άνοιγμα. Το «λίκνισμα του απείρου» πιέζει τη βάση του πέους σου πάνω σε όλες τις ερωτικές απολήξεις της.
Πώς; «Είναι κυρίως πιο αποτελεσματικό από πίσω» λέει η Lastique. Κάνει δουλειά και στην ιεραποστολική στάση επίσης αν η σύντροφός σου περάσει τα πόδια της πάνω από τους ώμους σου για να μεγιστοποιηθεί ο ερεθισμός του G-spot.

Μη μένεις στην επιφάνεια
Τι; Καθώς το κάνετε, άρχισε να μπαίνεις πιο βαθιά.  Όταν οι γυναικες κάνουν σεξ μεταξύ τους, με κάποιο βοήθημα, εισχωρούν σε βάθος. Μπορεί έτσι να δημιουργηθεί τριβή ανάμεσα στο ηβικό οστό σου και την κλειτορίδα της και θα την κάνεις να “φτάσει” στο λεπτό.

Θυμίσου το :Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να εξερευνήσεις τα G, X και Υ spots της.
Γιατί; «Με το να γλιστράς τα δάχτυλα σου απλά, μέσα κι έξω από τον κόλπο της, δεν κάνεις και πολλά – μπορεί μέχρι και να την πονέσεις» λέει η Lastique. «Αντ’ αυτού, κάνε το “ψαλίδι” με τα δάχτυλά σου για να αγγίξεις το G-spot της
Αν νιώθει σαν να θέλει να ουρήσει, τότε,είσαι στο σωστό δρόμο. Συνέχισε και θα έχει έναν πολύ έντονο οργασμό.

Συγκεντρώσου στο σημείο: Ερέθισε την κλειτοριδική περιοχή της που ειναι μια…μινιατούρα πέους, λέει η Frater. «Η κορυφή είναι όπως η κεφαλή του πέους σου και κάτω από αυτήν, κάτω από το δέρμα, είναι γεμάτο νευρικές απολήξεις.  «Σκέψου το σαν οθόνη ρολογιού με την κλειτορίδα στη μέση. Ξεκίνα με ένα δάχτυλο στις 9.00 κι ένα δάχτυλο στις 3.00. Κίνησέ τα σε κυκλική τροχιά πιέζοντας λίγο παραπάνω όταν φτάνουν στις 11.00 και τη 1.00. «Οι γυναίκες συχνά αυνανίζονται με αυτήν την κίνηση, οπότε είναι η αγαπημένη των λεσβιών». Κι αφού κάνει σε εκείνες…

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept