ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτές οι στάσεις θα σε στείλουν στο …. νοσοκομείο!

409

tumblr_m7oghfYi6w1r613lg-620x330
Κατά καιρούς οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει διάφορες περίεργες καταστάσεις, περί τραυματισμών που συνέβησαν κατά την διάρκεια του σεξ.
Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι κυκλοφορούν διάφοροι αστικοί μύθοι γύρω από ατυχήματα στο σεξ, από περιστετικά όπου εφημερεύοντες γιατροί κλήθηκαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε ζευγάρια που είχαν «κολλήσει», ή είχαν αλυσοδεθεί, ή ακόμη -στην καλύτερη των περιπτώσεων- είχαν σπάσει πόδι ή χέρι κατά την διάρκεια κάποιου ακροβατικού στο σεξ!
Δείτε ποιες είναι οι επικίνδυνες στάσεις στο σεξ όπως κατεγράφησαν από τους ειδικούς επιστήμονες
Όπως απέδειξε έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Advance in Urology, η μόνη ασφαλής στάση για τον άνδρα είναι όταν έχει τον πάνω λόγο στο σεξ. Τότε και μόνο τότε αναφέρουν οι ειδικοί μειώνονται οι πιθανότητες να υποστεί κάποιο τραυματισμό.
Σύμφωνα με τους ειδικούς η στάση που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στον άνδρα είναι όταν η γυναίκα βρίσκεται από πάνω ή αλλιώς στάση «καουμπόισσας». Και αυτό γιατί βάση στατιστικών στοιχείων η στάση αυτή έχει προκαλέσει τα περισσότερα κατάγματα των προσόντων του άνδρα.
Όρθια στάση
σεξ
Οι κίνδυνοι που κρύβει η στάση αυτή είναι βάση των ειδικών, το ισχυρό φύλο να τραυματιστεί σοβαρά στην πλάτη ή στον κόκκυγα λόγω βάρους.
Σε έπιπλα
σεξ
Άκρως επικίνδυνο αναφέρουν οι επιστήμονες είναι όταν οι ερωτικές περιπτύξεις συμβαίνουν πάνω σε έπιπλα ή σε ντουλάπια κουζίνας, γραφεία και άλλες επιφάνειες. Και αυτό γιατί είναι δυνατόν να προκληθούν μώλωπες, να σταματήσει η κυκλοφορία του αίματος και να συμβεί κάποιο κάταγμα.
Στην καρέκλα
σεξ
Το πιο σύνηθες που έχει καταγραφεί είναι να σπάνε τα πόδι της καρέκλας και το ζευγάρι να τραυματίζεται σοβαρά σε πλάτη και γοφούς.
Η ανάποδη «καουμπόισσα»
σεξ
Η στάση αυτή θεωρείται η πιο επικίνδυνη αφού έχουν καταγραφεί εγκαύματα στην πλάτη λόγω τριβής με το δάπεδο, κατάγματα πέους αλλά και γονάτων.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept