Σεξ: Κάθε λαός έχει τις "παραδόσεις" του!

125

chocolate-bath-at-home
Το θέμα «σεξ» κεντρίζει σχεδόν πάντα το ενδιαφέρον των περισσοτέρων και μονοπωλεί τις συζητήσεις. Μάλιστα, κάθε χώρα έχει τα δικά της «ήθη και έθιμα», που ακολουθούν οι κάτοικοι γύρω από τις ερωτικές τους συνευρέσεις. Διαβάστε ποια είναι τα καλύτερα tips για ανεπανάληπτο σεξ.
 
Ιταλοί, οι «γαστρονόμοι»
Η γειτονική μας χώρα επιβεβαιώνει περίτρανα το ρητό ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι, αφού, όπως αναφέρει η συγγραφέας του «InterCourses: An Aphrodisiac Cookbook Martha Hopkins», η ερωτική απόλαυση και το φαγητό έχουν άρρηκτη σχέση. Οι Λατίνοι εραστές πιστεύουν ότι έπειτα από ένα καλό δείπνο το σεξ είναι πολύ καλύτερο.
 
Ολλανδοί, οι διεκδικητές
Έρευνα που πραγματοποίησε γνωστή εταιρεία προφυλακτικών απέδειξε ότι οι Ολλανδοί ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν στο σεξ και δεν σταματούν να το διεκδικούν. Μάλιστα, δεν διστάζουν να ξεφεύγουν από τα τετριμμένα, προκειμένου να περάσουν σε άλλο επίπεδο την ερωτική τους ζωή.
 
Ανατολίτες, οι «τεχνίτες»
Στις ανατολικές χώρες, όπως η Ινδία, το σεξ έχει τη δική του φιλοσοφία. Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο ότι το τάντρα σεξ έχει τις ρίζες του στις χώρες αυτές. Πλέον, οι τάσεις αυτές αποκτούν όλο και περισσότερους οπαδούς στις δυτικές χώρες, ενώ έχουν δημιουργηθεί και αντίστοιχες σχολές που διδάσκουν τόσο το τάντρα σεξ όσο και την karezza.
 
Αυστραλοί, στο αμάξι!
Σύμφωνα με έρευνα της ίδιας εταιρείας προφυλακτικών, το 75% των Αυστραλών συνιστά στους απανταχού εραστές να κάνουν σεξ στο αυτοκίνητο!

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept