Ζητείται δοκιμαστής πορνείου, για ποιότητα και ασφάλεια στο σεξ!

182

assets_LARGE_t_420_54059315

Μια απίστευτη αγγελία σε γερμανική ιστοσελίδα. Ζητούνται άτομα να αξιολογούν οίκους ανοχής. Ποια προσόντα όμως απαιτούνται;

Διεθνής εταιρεία μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα ζητά να προσλάβει άτομα, γυναίκες και άνδρες, για να βαθμολογούν… τους οίκους ανοχής της! Ο λόγος για την γερμανική ιστοσελίδα Kaufmich.com, μια social media πλατφόρμα για άτομα που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ, εταιρείες και πελάτες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, πρόκειται για διεθνής εταιρεία με οίκους ανοχής σε Γερμανία, Κίνα και Ισπανία, και πάνω από 120 εργαζομένους.

Η αγγελία αναφέρει πως ζητούνται άτομα με πτυχίο πανεπιστημίου, κατά προτίμηση σχετικό με τον επιχειρηματικό τομέα, εμπειρία σε οίκους ανοχής και πιστοποιητικό ότι είναι υγιείς. Παράλληλα, θα προτιμηθούν όσοι είναι πολύγλωσσοι, και κυρίως οι ομιλούντες τη Γαλλικήν.

Αυτό που θα κάνουν όσα άτομα προσληφθούν είναι να ελέγχουν την ποιότητα, την καθαριότητα και τις ασφαλείς πρακτικές των οίκων ανοχής της εταιρείας, ώστε να κρίνουν ότι όντως όσα προσφέρουν είναι «value for money».
«Η θέση απαιτεί την επίσκεψη οίκων ανοχής. Θέλουμε άτομα που να χαίρονται να περνάνε καλά με άλλα άτομα και αν μην φοβούνται να επικοινωνήσουν», αναφέρει η αγγελία.
Η Γερμανία έχει νομιμοποιήσει τη πορνεία πριν από περίπου δέκα χρόνια. Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Julius Dreyer δήλωσε πως, αυτός και οι δύο αδερφοί του έχουν όραμα η εργασία στη βιομηχανία του σεξ να γίνει αποδεκτή στη κοινωνία.

Πολλοί θα σκεφτούν ότι αυτή είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου! Δοκιμαστής προσωπικού οίκων ανοχής.  Οι… τυχεροί θα κληθούν να βαθμολογήσουν τον ανθρώπινο δυναμικό του για την ποιότητα των υπηρεσιών, την καθαριότητα και το ασφαλές σεξ.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept