Μεταμεσονύκτιο «ντου» Κικίλια στον Ευαγγελισμό!Τι είδε ο Υπουργός

2.143

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο νέος Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, επισκέφθηκε το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, τον Ευαγγελισμό, για να διαπιστώσει με τα μάτια του, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται η γενική εφημερία.

Ο νέος υπουργός υλοποίησε την υπόσχεσή του να κάνει αιφνιδιαστικές επισκέψεις όλο το 24ωρο στα νοσοκομεία, ώστε να καταγράψει τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών και να λάβει τις αποφάσεις του για τις αλλαγές που θα πρέπει να δρομολογήσει.

Η εικόνα που διαπίστωσε ο υπουργός Υγείας στην εφημερία του Ευαγγελισμού δεν είναι καθόλου κολακευτική για ένα σύγχρονο σύστημα υγείας. Ουρές σε όλα τα ιατρεία και ασθενείς να στοιβάζονται στους διαδρόμους στα ράντζα.

Ο Βασίλης Κικίλιας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ασθενείς και τους εργαζόμενους, οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις δύσκολες συνθήκες νοσηλείας και εργασίας τους.

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept