«Ιπποκράτειο»: Ημέρα δωρεάν εξέτασης πασχόντων από διαβήτη-γλαύκωμα

223

Σειρά δράσεων στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και συνεργατικότητας με την τοπική κοινότητα για την πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων όρασης, διοργανώνουν το Οφθαλμολογικό Τμήμα του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο», σε συνεργασια με το Αυτοτελές Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης.
Η “ Ημέρα Ελεύθερης Δωρεάν Εξέτασης πασχόντων από Διαβήτη και Γλαύκωμα” θα είναι η πρώτη δράση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, από τις 9 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι στους χώρους του Οφθαλμολογικού Τμήματος (Γ’ κτίριο – 1ος όροφος) του Νοσοκομείου.
Την οφθαλμολογική εξέταση θα πραγματοποιήσουν ο διευθυντής  του Οφθαλμολογικού Τμήματος Δημήτριος Μπαλατσούκας, η επιμελήτρια Α’ Οφθαλμολογίας Ευγενία Κανονίδου, η επιμελήτρια Α’  Έβελιν Κούλαλη  και ο επιμελητής Β’ Ιωάννης Τζαμίχας.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τα τριάντα άτομα που θα εξεταστούν. Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού: 2310 89 2834.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept