Η θρυλική ηθοποιός Μαίρη Τέιλορ Μουρ τυφλώθηκε από τον διαβήτη

414

18th Annual Screen Actors Guild Awards - Show
Η θρυλική ηθοποιός Μαίρη Τέιλορ Μουρ έχει μείνει σχεδόν τυφλή, ύστερα από την πολύχρονη μάχη της με τον διαβήτη, σύμφωνα με τους φίλους της.
Η 77χρονη, σήμερα, Μουρ είχε διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1 σε ηλικία 33 ετών και έχει μιλήσει συχνά, ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια, για τη νόσο.
«Η όρασή της είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτήν τη στιγμή», λέει η φίλη της και συμπρωταγωνίστριά της στο «Mary Tyler Moore Show», Μπέτι Γουάιτ, στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Closer».
Παρά την ασθένεια που την έχει κλείσει στο σπίτι για περισσότερα από δύο χρόνια, η Μουρ κατόρθωσε να διατηρήσει τη επαφή με τους διάσημους φίλους της.
«Εγώ δεν τη βλέπω συχνά, αλλά της μιλάω συνεχώς τηλεφωνικά», δήλωσε ο βετεράνος κωμικός Ντικ Βαν Ντάικ, ο οποίος έπαιζε τον σύζυγο της Μουρ στην τηλεόραση. Και συμπληρώνει: «Δεν ήταν πάρα πολύ καλά. Δίνει πραγματικά μια μάχη με την ασθένεια και λυπάμαι γι’ αυτό».
Η Βάλερι Χάρπερ, επίσης συμπρωταγωνίστρια της Μουρ, δήλωσε ο διαβήτης έχει συμπεριφερθεί βάναυσα στη διάσημη ηθοποιό. «Ο διαβήτης λυμαίνεται το σώμα της, αλλά εκείνη παραμένει αισιόδοξη», είπε η Χάρπερ. «Έχει κακές ημέρες συναισθηματικά, αλλά προσπαθεί να βρει την ευχαρίστηση σε κάθε και κάθε ώρα».
ΠΗΓΗ: «Page Six»

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept