Για όσες θέλουν τέλειους μηρούς: Δείτε την πιο απλή άσκηση για να τους αποκτήσετε ( βίντεο)

249

Υπάρχουν ορισμένα σημεία του γυναικείου σώματος που θεωρούνται πιο «δύσκολα», για την απώλεια λίπους και την σύσφιξη και απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή, και εστιασμένη στα σημεία άσκηση. Ένα από αυτά είναι και το εσωτερικό των μηρών, γιατί εκεί, το λίπος δείχνει να επιμένει και να μην εξαφανίζεται.

Για να τον δυναμώσεις δεν πρέπει να ξοδέψεις ατέλειωτες ώρες στην αερόβια προπόνηση ούτε και να πάρεις με τη σειρά όλα τα μηχανήματα γυμναστικής στ, αντιθέτως σού προτείνουμε την πιο απλή και αποτελεσματική λύση, που το μόνο που απαιτεί είναι την κίνηση του ίδιου του σώματος σου.

meiros gynaika

Ο λόγος για την άσκηση «walking lunge» την οποία μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε στιγμή έχεις ελεύθερο χρόνο μέσα στη μέρα σου, στο σπίτι σου, στο πάρκο, στο γήπεδο ή ακόμα και το γυμναστήριο.

Στηρίζεται στα βαθιά βήματα, απαιτεί συνεχή επέκταση ισχίου και αλλαγή του σωματικού βάρους από το ένα πόδι στο άλλο, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να διατηρήσεις σε ισορροπία τον κορμό σου. Κάνει θαύματα και στους άνδρες

 

Πώς θα εκτελέσεις την άσκηση «walking lunge»:

Ξεκίνα από όρθια στάση και βάλε τα χέρια στη μέση σου.

Κάνε ένα βήμα με το ένα σου πόδι και χαμήλωσε τον κορμό σου μέχρι να σχηματιστεί ορθή γωνία με αυτό. Φέρε μπροστά το άλλο πόδι ενώ την ίδια στιγμή επαναφέρεις τον κορμό σου στην αρχική, όρθια δηλαδή στάση του.

Κάνε ένα βήμα με το άλλο σου πόδι και ακολούθησε αυτή την ροή της άσκησης για 20 φορές (10 επαναλήψεις ανά πόδι).

Συνολικά θα πρέπει να ολοκληρώσεις τρία σετ. Όταν πια έχεις συνηθίσει την άσκηση αυτή μπορείς να προσθέσεις αλτήρες στα χέρια σου για να αυξήσεις το βαθμό δυσκολίας και την αποτελεσματικότητα της.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept